Zajímáte se o módu? Já si myslím, že hlavně každá žena se zajímá alespoň trošku o módu, jinak by to asi nebylo ono, já jsem vždycky chtěla být švadlena, moc mě bavilo šít anebo vyšívat. Už jako desetiletá holka jsem moc ráda šila oblečení na panenky. Také jsem dokonce ušila opravdu krásnou soupravu pro mou sestru, které se narodilo dítě. Byl to chlapeček a řekla jsem si, že když tohle umím i na panenky, tak, že bych tohle zvládla určitě i na klasické živé miminko. A řeknu vám, že se mi to opravdu moc podařilo. A v té době jsem si uvědomila, že móda pro mě znamená hodně.

O módu se zajímám stále.

Chtěla jsem chodit moderně oblečená. Také k tomu, ale potřebuji samozřejmě kvalitní a pevné látky. Zkoušela jsem také vyšší vak a šít z džínoviny. A když potom byly Vánoce, tak mi maminka také pořídila opravdu krásný a kvalitnější celý stroj. To by asi nebylo ono, kdybych ho neměla, protože jsem byla velice ráda, že šicí stroj mám. Tam jsem se také naučila toho opravdu hodně zkoušela jsem potom také šít na dospělé lidi. Maminka mi potom také koupila takovou pannu, která je krejčovská. Určitě znáte krejčovskou pannu? Tam si můžete všechno pořádně naměřit. A víte, kdo mi ještě dělal pokusného králíka?

Móda mě vždy zajímala.

Moje maminka, když jsem chtěla něco ušít na dospělého člověka, abych se to naučila, tak maminka mi vždycky stála jako modelka. Mojí mamince se tohle líbilo. Potom jsem také zkoušela šít na muže. Na maminku jsem ušila opravdu krásné šaty. Také jsem mamince ušila opravdu krásnou zástěru. Otci jsem zase ušila opravdu krásnou kravatu a takovou košili. Sice to nebylo moc extra nemohl s ní jít nikam na nějakou třídní anebo pracovní schůzi, ale moc rád ji nosil třeba domů u nás na večeři. A mě tohle vůbec nevadilo? Móda mě bavila. A i když sám jako módní návrhářka nikdy neprorazila, tak mě to nevadí. Stále se učím třeba jednoho dne mi to vyjde. 

Categories:Móda
Published on :Posted on